Workshop

Zaterdag 14 september 2019: Klossiedag in Dokkum (Fr)

Klik voor vergroting

Op zaterdag 14 september organiseren we een Klossie verwendag in Friesland, in samenwerking met Jellie van "de Quiltkoffer". Het is in de IJsherberg in Dokkum. Het wordt een hele gezellige dag, waarin iedereen met restjes aan de gang kan gaan.

Je kunt aan de slag met de Twinkle Twinkle quilt, die in mei start, maar ook werken aan de Lily quilt als je daar nog mee bezig bent. Beide quilts zijn er als voorbeeld. En doe je een geen van deze projecten mee maar lijkt zo’n dag jou leuk, neem dan gerust je andere quiltwerk mee! Je kunt tips krijgen over de technieken die in de challenges worden gebruikt en inspiratie opdoen van anderen.

Tussendoor is er tijd genoeg om te winkelen bij de Quiltkoffer, Atelier Hartendief en het Klossie en tussen de middag een frisse neus halen op het Bolwerk. Het belangrijkste is, het is gewoon een supergezellige verwendag!

De hele dag is er koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch!  We starten 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) en gaan door tot ongeveer 15 uur. De kosten voor deze dag, inclusief een leuke goodiebag en een Klossie naar keuze zijn € 47,50

De locatie is rolstoeltoegankelijk en er zijn veel gratis parkeermogelijkheden.

Kom je ook?


Kosten workshop incl. btw: € 47,50
Annuleringsverzekering incl. btw: € 3,50
 
Terug naar Het Klossie