Workshop

Vrijdag 30 augustus 2019: Klossiedag in Rijpwetering

Klik voor vergroting

Op vrijdag 30 augustus organiseren we een Klossie verwendag in het Westen van het land, bij de Hertoghoeve in Rijpwetering. Het wordt een hele gezellige dag, waarin iedereen met restjes aan de gang kan gaan.

Je kunt aan de slag met de Twinkle Twinkle quilt, die in mei start, maar ook werken aan de Lily quilt als je daar nog mee bezig bent. Beide quilts zijn er als voorbeeld. En doe je een geen van deze projecten mee maar lijkt zo’n dag jou leuk, neem dan gerust je andere quiltwerk mee! Je kunt tips krijgen over de technieken die in de challenges worden gebruikt en inspiratie opdoen van anderen. Tussendoor is er tijd genoeg om te winkelen bij de winkel van Atelier Hartendief en het Klossie. Maar het belangrijkste is, het is gewoon een supergezellige verwendag!

De hele dag is er koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch!  We starten 10.30 uur (inloop vanaf 10 uur) en gaan door tot ongeveer 15 uur. De kosten voor deze dag, inclusief een leuke goodiebag en een Klossie naar keuze zijn € 47,50

De locatie is rolstoeltoegankelijk.

Kom je ook?


Kosten workshop incl. btw: € 47,50
Annuleringsverzekering incl. btw: € 3,50
 
Terug naar Het Klossie