Voorwaarden


Bestellen
Bestellen kan via de website. Je krijgt via de email een ontvangstbevestiging van ons, waar de bestelling op staat en op welke manier betaald kan worden. Wanneer het artikel niet meer in voorraad is, of besteld moet worden, geven wij dit aan. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden, wanneer wij de betaling hebben ontvangen.  

Wij proberen om in de pakketten de stoffen te leveren die op de foto afgebeeld zijn. Wanneer de stof niet meer te verkrijgen is, zullen wij contact met je opnemen. Foto's van stof worden door de fabrikant aangeleverd, maar enig kleurverschil is mogelijk door bijvoorbeeld verschillende beeldschermen.

Verzendkosten
Voor verzendkosten binnen Nederland met brievenbuspost rekenen wij ongeacht het gewicht € 3,95 tenzij op de site anders is aangegeven. Voor verzendkosten binnen Europa worden de posttarieven voor pakketpost van postnl aangehouden, standaard wordt 9 euro in de berekening aangehouden, het teveel betaalde wordt bij grote verschillen geretourneerd.  

Aansprakelijkheid
De bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Atelier Hartendief kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van Postnl of derden. Wil je de bestelling verzekerd verzenden, geef dit dan aan bij de bestelling, verzendkosten vallen hierdoor hoger uit, voor tarieven zie post.nl  

Betalingsvoorwaarden
Alle bedragen zijn inclusief BTW, op het overzicht van de bestelling staan apart de verzendkosten vermeld. Je betaalt de bestelling vooraf, door het bedrag over te maken op de bankrekening van Atelier Hartendief, of het verschuldigde bedrag bij afhalen contant of met pin te voldoen.

Geschillen
Op de algemene voorwaarden is het Europese recht van toepassing.  

Levertijd
Je kunt er van uitgaan dat je binnen drie werkdagen na de betaling de bestelling ontvangt. Lukt dit niet, dan nemen wij contact met je op.  

Retourzending.
Mocht je een artikel willen ruilen of retourneren, dan kan dat. Je hebt het recht om een artikel binnen 7 werkdagen na de feitelijke levering, na overleg met ons terug te sturen. Het artikel moet ongeschonden zijn en de retourzending dient in dezelfde verpakking plaats te vinden als waarin deze geleverd is. Retourzending van een product is alleen mogelijk na overleg met atelier Hartendief. Zonder voorafgaand akkoord, worden geen producten teruggenomen, neem dus via e-mail contact met ons op.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd. Het betaalde bedrag zal, dit verminderd met de verzendkosten, binnen 14 dagen na feitelijke ontvangst van de retourzending terug worden gestort op de rekening van de koper. Na de periode van 7 dagen kan de aankoop niet meer worden geruild of teruggestuurd.

Let op:
Op verzoek afgeknipte stoffen van de rol, artikelen die in de aanbieding zijn, boeken en patronen kunnen niet worden geruild.

 

Algemene voorwaarden Landgoed quiltdagen

- De plaatsen worden gereserveerd op volgorde van binnenkomst van betaling, dus niet van aanmelding. Wanneer de workshop vol is geboekt kun je wanneer je dat wilt op een reservelijst worden gezet en wordt je gebeld wanneer er een plaats vrijkomt.

-De Landgoed quiltdag is niet alleen voor quilters. iedereen is van harte welkom, de workshop staat wel in het teken van de quilt hobby, het meenemen van eigen quiltwerk of ander handwerk mag ook.

- Ben je niet in staat om met de activiteit in de tuinen of het kasteel mee te doen, neem dan bij boeking contact met ons op.

- Wanneer de rondleiding in het kasteel niet plaats kan vinden door calamiteiten of, bij voorbeeld, omdat er in het kasteel die dag een bruiloft plaatsvindt, proberen wij een passend alternatief te organiseren.

.- Het arrangement omvat koffie of thee met gebak en een heerlijke lunch. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

- De kosten voor de landdag zijn inclusief alle activiteiten zoals omschreven in het aanbod. Het niet meedoen aan de activiteiten van de dag heeft geen effect op de kosten voor de Landgoed quiltdag.

- Tot zes weken voor de workshop, krijg je bij annulering 50% van de arrangementsprijs retour gestort, daarna is annulering niet meer mogelijk. Wel kun je iemand anders in je plaats laten meegaan.

- Indien je bij ons een annuleringsverzekering hebt afgesloten kun je annuleren tot 1 week voor de Landgoed quiltdag, met restitutie van het volledige bedrag (excl. verzekeringspremie). Daarna is annulering niet meer mogelijk. Een annuleringsverzekering kan alleen worden afgesloten bij aanmelding voor € 3,50 pp. Je voegt dit product los van de workshop aan je winkelmand toe. Alleen deze, geen andere annuleringsverzekeringen dekken het annuleringsrisico voor deze quiltdag.

-Quiltshop Vlijtig Liesje en Atelier Hartendief zijn niet aansprakelijk voor schade aan goederen en personen en/of diefstal van eigendommen of andere zaken tijdens de Landgoed quiltdag. Deelname aan de activiteiten geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer.

- Bij onvoldoende deelnemers behouden wij het recht om het evenement te annuleren. In dit geval zal het volledige bedrag worden teruggestort.

- Tijdens de Landgoed quiltdag maken wij foto's en eventueel filmopnames. Wanneer je niet op de foto wilt, kun je ons dit vooraf meedelen. Foto's en filmopnames kunnen worden gebruikt voor publiciteit voor de Landgoed quiltdagen.

- Door aanmelding aan de Landgoed quiltdag en betaling van de deelnamekosten verklaar je je akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

Atelier Hartendief is ingeschreven bij de kamer van koophandel.