Voorwaarden


Bestellen
Bestellen kan via de website. Je krijgt via de email een ontvangstbevestiging van ons, waar de bestelling op staat en op welke manier betaald kan worden. Wanneer het artikel niet meer in voorraad is, of besteld moet worden, geven wij dit aan. De bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden, wanneer wij de betaling hebben ontvangen.  

Wij proberen om in de pakketten de stoffen te leveren die op de foto afgebeeld zijn. Wanneer de stof niet meer te verkrijgen is, zullen wij contact met je opnemen. Foto's van stof worden door de fabrikant aangeleverd, maar enig kleurverschil is mogelijk door bijvoorbeeld verschillende beeldschermen.

Verzendkosten
Voor verzendkosten binnen Nederland met brievenbuspost rekenen wij ongeacht het gewicht € 3,95 tenzij op de site anders is aangegeven. Voor verzendkosten binnen Europa worden de posttarieven voor pakketpost van postnl aangehouden, standaard wordt 9 euro in de berekening aangehouden, het teveel betaalde wordt bij grote verschillen geretourneerd.  

Aansprakelijkheid
De bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Atelier Hartendief kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van Postnl of derden. Wil je de bestelling verzekerd verzenden, geef dit dan aan bij de bestelling, verzendkosten vallen hierdoor hoger uit, voor tarieven zie post.nl  

Betalingsvoorwaarden
Alle bedragen zijn inclusief BTW, op het overzicht van de bestelling staan apart de verzendkosten vermeld. Je betaalt de bestelling vooraf, door het bedrag over te maken op de bankrekening van Atelier Hartendief, of het verschuldigde bedrag bij afhalen contant of met pin te voldoen.

Geschillen
Op de algemene voorwaarden is het Europese recht van toepassing.  

Levertijd
Je kunt er van uitgaan dat je binnen drie werkdagen na de betaling de bestelling ontvangt. Lukt dit niet, dan nemen wij contact met je op.  

Retourzending.
Mocht je een artikel willen ruilen of retourneren, dan kan dat. Je hebt het recht om een artikel binnen 7 werkdagen na de feitelijke levering, na overleg met ons terug te sturen. Het artikel moet ongeschonden zijn en de retourzending dient in dezelfde verpakking plaats te vinden als waarin deze geleverd is. Retourzending van een product is alleen mogelijk na overleg met atelier Hartendief. Zonder voorafgaand akkoord, worden geen producten teruggenomen, neem dus via e-mail contact met ons op.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd. Het betaalde bedrag zal, dit verminderd met de verzendkosten, binnen 14 dagen na feitelijke ontvangst van de retourzending terug worden gestort op de rekening van de koper. Na de periode van 7 dagen kan de aankoop niet meer worden geruild of teruggestuurd.

Let op:
Op verzoek afgeknipte stoffen van de rol, artikelen die in de aanbieding zijn, boeken en patronen kunnen niet worden geruild.

Atelier Hartendief is ingeschreven bij de kamer van koophandel.