Laatste nieuws

Klik voor vergroting Klossiedag op zaterdag 30 maart
18 November 2018

Op zaterdag 30 maart organiseer ik een heerlijke verwendag in Almen (vlakbij Zutphen). Geniet van koffie of thee met wat lekkers erbij en een heerlijke lunch. Het winkeltje van Hartendief en het Klossie zijn op deze dag ook aanwezig. Iedereen die komt gaat naar huis met een ‘stoffige’ verrassing!

Na een gezamenlijke start worden er diverse workshops georganiseerd. Omdat het aantal plaatsen per workshop beperkt zijn moet je je hier vooraf voor aanmelden.

Workshop 1

De Singer Featherweight workshop wordt gegeven door Francis Gortmaker. Neem algemene naaispulletjes mee en je Singer naaimachine of huur er eentje (er zijn er 2 beschikbaar voor verhuur, ( vooraf reserveren). Na een kleine onderhoudsworkshop voor de machientjes (schoonmaken, oliën en smeren) wordt er met de Singer iets leuks gemaakt. Stofjes hiervoor hoef je niet mee te nemen, daar zorgen wij voor.

De kosten voor deze verwendag met Singer Featherweight workshop zijn 55 euro

Workshop 2

Deksels, dat is een leuke workshop! Deze workshop wordt gegeven door Marijke Mos van Steekjes en Kruisjes. Neem een leeg Bonne Maman jampotje mee en wat algemene naaispulletjes mee, verder zorgen wij voor de benodigde materialen.

Kosten voor deze verwendag met Deksels workshop zijn 45 euro

Workshop 3

Tijdens de workshop gaan we werken met het maken van Jumbo yoyo’s. Neem hiervoor diverse stofjes en algemene naaispulletjes mee in je eigen smaak, een jumbo yoyo (of kleinere maat) krijg je van ons. Kijk wat een ontzettend lief quiltje je hiervan kunt maken!

Kosten voor deze verwendag met Jumbo yoyo workshop zijn 45 euro

Workshop 4

Dit is de verrassingsworkshop. De naam zegt het al, laat je verrassen! Neem je algemene naaispulletjes mee, wij zorgen voor het materiaal.

Kosten voor deze verwendag met Verrassings workshop zijn 45 euro

 

Meer info en opgeven kan hier

Klik voor vergroting Bee met je quiltgroep
18 November 2018

Zin in een uitje met je quiltbee of vriendinnengroep? Dit kan worden georganiseerd in het nieuwe atelier van Hartendief! Het atelier is vanaf september op meer dagdelen open en vanaf nu kun je een datum prikken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 6-15 personen.

Een Bee van een dagdeel kan worden georganiseerd, bv van 10 – 12.00 uur of van 13 – 15 uur. Iedereen werkt aan eigen werk wat door de deelneemsters wordt meegenomen. Er is wat lekkers bij de koffie of thee. De kosten zijn per persoon 10 euro. Koop je tijdens de Bee iets in het atelier voor 10 euro of meer, dan vervallen deze kosten en is de Bee voor jou gratis.

Er is meer mogelijk, bij voorbeeld een Bee van een hele dag met heerlijke lunch of een Bee gecombineerd met een high tea of wat denk je van een verrassingsworkshop inclusief materiaal? De extra kosten zijn afhankelijk van de activiteit en de grootte van de groep. In overleg kunnen we hier vooraf afspraken over maken. Meer informatie kun je ontvangen via contact (klik).

Klik voor vergroting Het verzenden van de bestellingen
10 November 2018

Het verzenden van de bestellingen

Binnen Nederland

De verzendkosten voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 3,95 Hierin worden de kosten voor het betalen, het verpakken en het verzenden mee verrekend, dit is een gemiddelde prijs.

Bij bestellingen boven 25 euro berekent de website een korting op het verzenden, er wordt dan 2,00 berekend.

Bij bestellingen van meer dan 50 euro, wordt het verzenden van brievenbuspost gratis !

De meeste bestellingen worden verstuurd met brievenbuspost. Bestel je iets dat met pakketpost moet worden verstuurd dan staat duidelijk bij het artikel aangegeven dat daar extra verzendkosten voor worden berekend, het verzenden met pakketpost is namelijk duurder. Bij de standaard verzendkosten wordt dan 3,50 opgeteld. Bij bestellingen boven 75 euro hoef je deze extra kosten ook niet meer te betalen, dan is ook het verzenden met pakketpost ook gratis.

 

Naar het buitenland (binnen Europa)

Voor het verzenden naar het buitenland wordt 9 euro betekend, dit is verzenden zonder track and trace. Kies je voor verzenden met track and trace zijn de kosten hoger, geef dit dan in een e-mail aan. De kosten voor het verzenden met trac and trace zijn 13 euro.

De kortingen voor het verzenden naar het buitenland zijn vergelijkbaar met de Nederlandse berekeningen, bij bestellingen via de website , wordt dit automatisch berekend

Boven 100 euro is het verzenden naar het buitenland (Europa) gratis.

 

Klik voor vergroting Nu is het winkeltje van Hartendief elke dinsdag open !
2 November 2018

Het atelier is elke dinsdagmiddag open van 12 - 15 uur !

Vanaf nu kun je een jaar lang sparen voor korting op een volgende aankoop in het atelier. Een volle stempelkaart is 5 euro waard en in te leveren tot 31 januari 2020!

Kom je ook?