Laatste nieuws

Nu is het winkeltje van Hartendief elke dinsdag open !
Klik voor vergroting
Vrijdag 2 November 2018

Het atelier is elke dinsdagmiddag open van 12 - 15 uur !

Vanaf nu kun je een jaar lang sparen voor korting op een volgende aankoop in het atelier. Een volle stempelkaart is 5 euro waard en in te leveren tot 31 januari 2020!

Kom je ook?


Bee met je quiltgroep
Klik voor vergroting
Zondag 18 November 2018

Zin in een uitje met je quiltbee of vriendinnengroep? Dit kan worden georganiseerd in het nieuwe atelier van Hartendief! Het atelier is vanaf september op meer dagdelen open en vanaf nu kun je een datum prikken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepen vanaf 6-15 personen.

Een Bee van een dagdeel kan worden georganiseerd, bv van 10 – 12.00 uur of van 13 – 15 uur. Iedereen werkt aan eigen werk wat door de deelneemsters wordt meegenomen. Er is wat lekkers bij de koffie of thee. De kosten zijn per persoon 10 euro. Koop je tijdens de Bee iets in het atelier voor 10 euro of meer, dan vervallen deze kosten en is de Bee voor jou gratis.

Er is meer mogelijk, bij voorbeeld een Bee van een hele dag met heerlijke lunch of een Bee gecombineerd met een high tea of wat denk je van een verrassingsworkshop inclusief materiaal? De extra kosten zijn afhankelijk van de activiteit en de grootte van de groep. In overleg kunnen we hier vooraf afspraken over maken. Meer informatie kun je ontvangen via contact (klik).


Het verzenden van de bestellingen
Klik voor vergroting
Zaterdag 2 Februari 2019

Het verzenden van de bestellingen

Binnen Nederland

De verzendkosten voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 3,95 Hierin worden de kosten voor het betalen, het verpakken en het verzenden mee verrekend, dit is een gemiddelde prijs.

Bij bestellingen boven 25 euro berekent de website een korting op het verzenden, er wordt dan 2,00 berekend.

Bij bestellingen van meer dan 50 euro, wordt het verzenden van brievenbuspost gratis !

De meeste bestellingen worden verstuurd met brievenbuspost. Bestel je iets dat met pakketpost moet worden verstuurd dan staat duidelijk bij het artikel aangegeven dat daar extra verzendkosten voor worden berekend, het verzenden met pakketpost is namelijk duurder. Bij de standaard verzendkosten wordt dan 3,00 opgeteld. Bij bestellingen boven 75 euro hoef je deze extra kosten ook niet meer te betalen, dan is ook het verzenden met pakketpost ook gratis.

 

Naar het buitenland (binnen Europa)

Voor het verzenden naar het buitenland wordt 9 euro betekend, dit is verzenden zonder track and trace. Kies je voor verzenden met track and trace zijn de kosten hoger, geef dit dan in een e-mail aan. De kosten voor het verzenden met trac and trace zijn 13 euro.

De kortingen voor het verzenden naar het buitenland zijn vergelijkbaar met de Nederlandse berekeningen, bij bestellingen via de website , wordt dit automatisch berekend

Boven 100 euro is het verzenden naar het buitenland (Europa) gratis.

 


Opening atelier
Klik voor vergroting
Maandag 18 Februari 2019

De maand februari is druk! De handwerkbeurs, workshops en krokusvakantie, we vervelen ons niet!

Wil je graag langskomen in het atelier? Door alle drukte zijn we op afspraak te bezoeken (maak een afspraak via contact) en wil je op dinsdagmiddag komen, dan kan dat weer vanaf 12 maart.

En ben je benieuwd wanneer de nieuwe Klossie uitkomt? Half maart komt die uit!


Klossiedag in Rijpwetering
Klik voor vergroting
Dinsdag 2 April 2019

Op vrijdag 30 augustus organiseren we weer een Klossie verwendag, nu in het Westen van het land, bij Karen van de Ven in de Hertoghoeve in Rijpwetering.  Het wordt een hele gezellige dag, waarin iedereen met restjes aan de gang kan gaan.

Ben je met de Lily challenge bezig, je kunt daar aan werken en zien hoe anderen met de Lily challenge bezig zijn. Heb je moeite met needleturn, ik doe het je graag voor! Is je Lilyquilt af, neem die dan mee!

Ook kun je daar aan de slag met de nieuwe challenge die in mei start, de Twinkle Twinkle challenge, minstens zo leuk maar heel anders!

De hele dag worden we door Karen verwend met koffie, thee en een heerlijke lunch! De kosten voor deze dag, inclusief een leuke goodiebag en een Klossie naar keuze zijn 47,50

Kom je ook?