Workshops op verzoek
home > cursussen en workshops > workshops op verzoek

Thema's voor workshops op verzoek
Naast de workshops in het hier boven genoemde programma, kunnen ook andere workshops gekozen worden. Voor groepen vanaf 6 personen kan voor die groep een workshop worden georganiseerd. Wanneer u voor minder dan 6 personen een workshop wilt volgen, kan ik kijken of ik iets kan combineren met een andere groep. Neem voor ideeën gerust contact met mij op, dan kijk ik of ik iets kan regelen.

Voor elke workshop maken we duidelijke afspraken en vooraf hoort u welk materiaal u moet meenemen.

U kunt onder andere kiezen uit de volgende thema's:

Jellyrol quilt 10-10

Wat doe je met een jellyrol?  Ligt er eentje op je te wachten maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Tijdens deze workshop maak je een leuke quilt van je jellyrol. Neem je naaimachine en een jellyrol mee of schaf er eentje met korting aan en kom een dagje hard werken aan een leuke quilt. Doe je mee aan de workshop, dan ontvang je 5 euro korting op een jellyrol van Moda.

De is een cursus van 10 - 15 uur, je krijgt instructies mee om de quilt thuis af te maken. Inclusief koffie, thee, wat lekkers erbij en een lunch. Kosten van deze dag zijn 49,50

Stitchery workshop

Regelmatig staat er een stitchery workshop op het programma. De onderwerpen zijn divers. In overleg zijn voor groepen van 5 - 8 personen workshops te regelen. Voor grotere groepen organiseer ik dit ook maar op een andere locatie in Almen.

Verrassings High Tea

Voor een groep vanaf 4 personen organiseer ik High Tea's in het atelier met een verrassingsworkshop, voor grotere groepen in een andere locatie, in de buurt. Prik in overleg een dagdeel, en geniet van een middag quilten  gecombineerd met een heerlijke high tea. De kosten voor zo'n middag zijn €35,- pp. excl materiaal

Vrijgezellenfeest voor een zwangere bruid

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren en is de bruid zwanger? Voor 5-8 deelneemsters organiseer ik een vrijgezellenparty voor een zwangere bruid. Tijdens de workshop maakt iedere deelneemster een stukje van een dekentje met hartjes voor de baby. Na de workshop krijg je instructies om het dekentje zelf af te maken. Het materiaal voor het dekentje hangt af van de grootte en gebruikte materialen. Vooraf kunnen we over de kleur, grootte en kosten van het dekentje afspraken maken.

Kosten voor de workshop zijn per deelneemster 17,50 euro. Wanneer je tijdens de workshop wilt genieten van een high tea zijn de kosten 35 euro pp.

Wilt u toch een ander thema, dan kunt u altijd contact opnemen.